Ceylanpınar Engelliler Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Engelliler Destek Bekliyor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Süper Lig'e yükselebilmek için play-off oynayacak Ceylanpınar Engelliler, sponsor desteği bekliyor.

02.05.2015 10:30

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Süper Lig'e yükselebilmek için play-off oynayacak Ceylanpınar Engelliler, sponsor desteği bekliyor.

Takım antrenörü Metin İdoğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ceylanpınar temsilcisinin tarihinde ilk kez 1. Lig'de mücadele ettiğini söyledi.

Şanlıurfa ekibinin yaptığı 14 maçın 11'inde tecrübeli rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi başardığını belirten İdoğ, normal sezonu puan cetvelinde ikinci sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazandıklarını belirtti.

İdoğ, takımın ekonomik açıdan giderlerini karşılamakta zorlandıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Sponsor desteğine ihtiyacımız var. Ligde ilk defa mücadele etmemize rağmen üst düzey bir performans ortaya koyduk, potansiyelimizin ciddiyetinin farkındayız. Bölgemizde sportif anlamda takımımız ciddi bir fark oluşturdu, bölgenin havası değişti. Ekonomik destek alabilirsek takımımız daha önemli başarılara imza atar. Dezavantajlı olarak takımımıza bu başarıları kazandırdık ancak bundan sonrası için mutlak suretle destek gerekiyor."

Öte yandan play-off müsabakalarının başladığını aktaran İdoğ, ilk maçlarında ise yarın Ankara Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Engelliler Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement