Ceylanpınar Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Ramazan'a Hazır

Ceylanpınar Ramazan\'a Hazır

Ceylanpınar ilçesinde mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe esnafları hazırlıklarını yaparak tezgahlarını renklendirdi.

18.06.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar ilçesinde mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe esnafları hazırlıklarını yaparak tezgahlarını renklendirdi.

Ramazan ayının bol kazançlı olmasını dileyen Ceylanpınar esnaflarından Şükrü Güven, "Halkımıza ve arkadaşlarımıza Ramazan ayının bol kazançlı, bereketli, huzurlu, güzel bir yaşam ile hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sebze ve meyvelerin fiyatı oldukça uygun. Patlıcan 1 TL. salatalık 1 TL. biber 1 TL. domates 1 TL. karpuz 5O krş. Kavun 1 TL. kiraz 3 TL" diyerek satışların devam ettiğini belirti.

Ceylanpınar ilçe merkezinin vazgeçilmesi olan semt pazarları ise dolup taşarak vatandaşlar Ramazan hazırlıklarını yapıyor. 17 yıldır bu işi yapan semt pazarı esnafı Nusret Barutçu, "Bu Ramazanda her üründe fiyatlarımız çok uygun. Yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla birlikte meyvelerden kavun karpuzda biraz yükseliş olur ama, sebzeler ise çok ucuzlayacaktır" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement