Cezaevi Firarisi, Bazada Ölü Taklidi Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi, Bazada Ölü Taklidi Yaparken Yakalandı

Cezaevi Firarisi, Bazada Ölü Taklidi Yaparken Yakalandı

Antalya'da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden Ahmet A., saklandığı evdeki bazanın içinde ölü taklidi yaparken yakalandı.

01.12.2015 14:20  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden ve Adana'da hırsızlık ve uyuşturucu suçlarına karıştıktan sonra İzmit'te de gasp yapan kişi, saklandığı evdeki bazanın içinde ölü taklidi yaparken yakalandı.

HAKKINDA 3 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI

Antalya'da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden Ahmet A. (35) isimli şahıs, yakalandıktan kısa bir süre sonra yeniden cezaevinden firar etti. Bu süre zarfında Adana'da hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti ile büyükbaş havan hırsızlığı suçlarına karışan şahıs hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası verildi. Her yerde aranan Ahmet A.'nın İzmit Yenişehir Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta gasp olayına karıştığı tespit edildi. Ahmet A.'nın peşine düşen İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Amirliği ekipleri, zanlının yerini tespit etti.

BAZANIN ALTINDA ÖLÜ TAKLİDİ YAPARKEN YAKALANDI

Zanlının, İzmit Tavşantepe Mahallesi C1 blokta olduğunu belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Eve giren ekipler yaptıkları aramada Ahmet A.'yı bazanın altında saklanmış vaziyette buldu. Polisleri karşısında gören şahıs ölü taklidi yapsa da gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Evde yapılan aramalarda Ahmet A.'nın gasp olayında kullandığı bıçak ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan Ahmet A., sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi, Bazada Ölü Taklidi Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement