CHP Adayı Mansur Obut'tan YSK Kararına Destek - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Mansur Obut'tan YSK Kararına Destek

CHP Adayı Mansur Obut\'tan YSK Kararına Destek

Bölgede bazı yerlerde sandıkların taşınması konusunda YSK'nın ret kararını değerlendiren CHP Batman Milletvekili Adayı Mansur Obut, "Bu doğru bir karar olmuştur" dedi.

05.10.2015 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Milletvekili Adayı Obut; "YSK Doğru Karar Vermiştir"

YSK'nın sandıkların taşınması kararlarını iptal etmesiyle ilgili bir açıklama yapan CHP Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Obut. "YSK' Demokrasiye düşürülmek istenen Şaibeye izin vermeyerek doğru bir karar vermiştir" dedi.

YSK'nın kararı demokrasi adına sevindirici bir karar diyen, CHP Adayı Mansur Obut; "Bölgede yaşanan olaylar bahane edilerek başta ilimiz ve bölgedeki illerin ilçe seçim kurullarının aldığı seçim sandıklarının taşınması kararının YSK'dan dönmesi doğru bir karardır. İlimiz merkezde 15 mahallede sandıkların taşınması durumu seçimde şaibelere neden olacaktı. İlk günden itibaren sandık taşınması kararının doğru bir karar olmadığın, ilçe seçim kurulunun kararının yanlış olduğunu ifade etmiştik. Bu noktada YSK'nın aldığı karar doğru bir karar. YSK bu kararı ile seçimde şaibe oluşmasını engellemiştir. Vatandaşlarımız 1 Kasım'da her seçimde olduğu gibi kendilerine en yakın noktada kurulacak sandığa giderek iradelerini hür bir şekilde sandığa yansıtacaklardır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel CHP Adayı Mansur Obut'tan YSK Kararına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement