CHP Adayı Öner, "1 Nisan'da Çayımızı Belediyede İçeceğiz" - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Öner, "1 Nisan'da Çayımızı Belediyede İçeceğiz"

CHP Adayı Öner, "1 Nisan\'da Çayımızı Belediyede İçeceğiz"

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, “1 Nisan’da belediyede hep beraber çay içiyor olacağız” dedi.

14.03.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, "1 Nisan'da belediyede hep beraber çay içiyor olacağız" dedi.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, İl Başkanı Devrim Kök'le birlikte Kepezli vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Altınova ve Yeni Emek'te esnaf ziyaretlerinde bulunan Öner, Kuzeyyaka ve Fevzi Çakmak mahallelerinde de ev toplantılarına katıldı.

Kuzeyyaka Mahallesi'nde kahvehane toplantısında bölgenin sorunlarını iyi bildiğini belirten Öner, 5 yıl önce Kuzeyyaka'da bir tane bile inşaat olmadığını, bugün ise her yere inşaat yapıldığını söyledi. Öner, "Bunun sebebi bizim dönemimizde verdiğimiz tapular. Kendi dönemimde Kepez'in tapu sorununun çoğunu hallettim.Yeni dönemde de bizleri başkanlığa layık görürseniz Kepez'in tapu sorununu tamamen çözeceğiz" diye konuştu.

Öner, bir vatandaşın cemevi talebine de, "Cemevi kendi dönemimde de projelerimiz arasında vardı. Bu dönem inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Kepez tüm kültürlerin birlik içinde yaşayabildiği bir bölge" cevabını verdi.

Teomanpaşa Mahallesi'nde de mahalle sakinlerine seslenen Öner, Kepez'e 42 okul, 7 sağlık ocağı, 7 pazar yeri kazandırdıklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Öner, '1 Nisan'da Çayımızı Belediyede İçeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement