CHP Milletvekili Toptaş: Cumhurbaşkanı Uzlaşmacı Olmalı - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Toptaş: Cumhurbaşkanı Uzlaşmacı Olmalı

CHP Milletvekili Toptaş: Cumhurbaşkanı Uzlaşmacı Olmalı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, "Toplumun tüm kesimleri ile barışık, uzlaşmacı kimliğe sahip bir aday, cumhurbaşkanı seçilmeli" dedi.

25.05.2014 14:09  Güncelleme: 10:40

Toptaş, partisinin  Şuhut İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının büyük çoğunluğunun 'Evet' diyeceği bir cumhurbaşkanı adayı istediklerini ifade etti.

Toplumun tüm kesimleri ile barışık, uzlaşmacı kimliğe sahip bir adayın, cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini söyleyen Toptaş, cumhurbaşkanlığı makamına seçilecek kişinin, toplumun büyük çoğunluğunun desteğini alması gerektiğini belirtti. 

"Nasıl bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Toplum nasıl bir cumhurbaşkanı istiyor, bunu anlamalıyız" diyen Toptaş, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu cumhurbaşkanı adayı, kesinlikle ve kesinlikle hukuka saygılı olan, toplumun büyük bir kesiminin üzerinde uzlaşabileceği, destek verebileceği, vatandaşın hakkını koruyabilecek bir kişidir. Özellikle ayrıştırmacı bir dil kullanmayan, uzlaşmacı bir kişilik olmalıdır. Bunların haricindeki diğer özellikler teferruattır. Cumhurbaşkanı seçilecek kişi uzlaşmacı bir kimliğe sahip olmalı, bu çok önemli."

CHP'nin, cumhurbaşkanlığı seçimleri için uzlaşmacı bir yol haritası izlediğini anlatan Toptaş, daha sonra partisinin ilçe teşkilatı üyeleri ile pazar yeri esnafını da ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Toptaş: Cumhurbaşkanı Uzlaşmacı Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement