CHP'den Kaymakam Güven'e Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'den Kaymakam Güven'e Hoşgeldin Ziyareti

CHP\'den Kaymakam Güven\'e Hoşgeldin Ziyareti

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yardımcı ve yöneticiler ile birlikte Kula Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti.

06.11.2014 12:37

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yardımcı ve yöneticiler ile birlikte Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga şunları söyledi: "Yeni bir genel seçim dönemine giriyoruz. Aday adaylarımızın resmi olarak kesinleşmesinden sonra seçim çalışmalarına başlayacağız. Kırmadan, dökmeden, gönüllere girerek, belge ve bilgi olmadan hiç kimseyi karalamadan seçim propagandası yapacağız. Şimdiden partimiz seçim hazırlıkları içine girmiş bulunmakta. Aday adaylarımızın ziyaretleri zaman zaman gerçekleşmekte. Böyle bir çalışma içinde iken ilçemize yeni atanan siz değerli kaymakamımızı ziyaret ederek, hem yeni yerinizde kolaylıklar dilemek, hemd de ilçemize hoş geldin demek istedik. Aynı zamanda ilçemizin en büyük mülki amiri olarak, size ilçemizle ilgili bilgi vermek, görüşlerimizi aktarmak, fikir alışverişinde bulunmak adına da bu ziyareti gerçekleştirdik. Çünkü biz CHP olarak ev ev gezerek, vatandaşlarla birebir temas kurarak, vatandaşlarımızın dertlerini, mahalle sorunlarını dinliyoruz. Bunları sizlerle de paylaşmakta yarar görüyoruz."

Kaymakam Murat Güven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Kula'nın dertlerini bilen, Kula'da siyaset yapan ve her görüşten vatandaş ile bir arada olan kişi ve kurumlarla iletişimde olmak, onlardan Kula'yı dinlemek, fikir alış verişlerinde bulunmak, gerek ilçe adına gerek ise bizim gözden kaçırmış olabileceklerimiz adına yararlı olacaktır. Her türlü sorun ve düşünceleriniz adına kapımız sizlere ve tüm Kulalı vatandaşlarımıza açıktır" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Kaymakam Güven'e Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement