CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Siyasetçinin geleceği konumu halk belirler.

29.07.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Siyasetçinin geleceği konumu halk belirler. Bizim ana muhalefet olmamızı halk belirledi. Biz ana muhalefet olma görevimizi bundan sonraki seçime kadar sürdüreceğiz." dedi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret eden Ağbaba, burada yaptığı konuşmada, Toprak'ın çok zor bir dönemde Malatya'da göreve geldiğini, bu zor günlerin üstesinden geleceğine inandığını söyledi.

"Siz gelir gelmez toplumda yaşayan her siyasi görüşün ortakça karşı çıktığı, karşı durduğu, olduğu andan itibaren TBMM'de dört partinin net bir şekilde karşı durduğu bir darbe girişimiyle karşılaştınız." diyen Ağbaba, sözlerine şöyle devam etti:

"Malatya'da maalesef bu darbe girişiminde belki pek bilinmiyor Türkiye'deki önemli illerden, üç dört ilden biriydi. Siz de çok başarılı bir görev yaptınız hiç kimseye hissettirmeden, belki Malatyalı, biz bile çok hissetmeden çok önemli bir görevi büyük bir başarıyla gerçekleştirdiniz. Onun özellikle altını çizmek istiyoruz."

Darbelerin kabul edilemez olduğunu kaydeden Ağbaba, "Siyasetçinin geleceği konumu halk belirler. Bizim ana muhalefet olmamızı halk belirledi. Biz ana muhalefet olma görevimizi bundan sonraki seçime kadar sürdüreceğiz. Amacımız iktidar olmak ama bize verilen bu ana muhalefet görevini namusumuz gibi koruyacağız. İktidara saygı duyacağız bu anlamda iktidarın görevini korumakta bize düşüyor." ifadesini kullandı.

Vali Toprak ise Malatya'daki güzelliklerin devam edebilmesi, hoşgörü ortamının daha iyi noktaya getirilmesi ve toplumsal mutabakatın daha iyi bir noktada hissedilebilmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement