CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya'da - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya\'da

Ağbaba, İstanbul'a atanan Malatya Valisi Şahin'i ziyaret etti.

19.09.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Malatya'dan İstanbul Valiliğine atanan Vasip Şahin'i ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Umarım İstanbul'da da Malatya'daki kadar başarılı olursunuz, başarılı olacağınıza inanıyoruz" dedi.

Ağbaba, Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, İstanbul'un Türkiye için önemli bir şehir olduğunu belirtti.

Şahin'e hayırlı olsun temennisinde bulunmak için geldiklerini ifade eden Ağbaba, "Malatya'da sizin bulunduğunuz dönemde hem bizimle olan diyalog anlamında hem de Malatya'daki sorunlara müdahale anlamında başarılı bir dönem geçirdiniz" diye konuştu.

Şahin'e teşekkür eden Ağbaba, "Özellikle toplumsal olaylarda göstermiş olduğunuz duyarlılık, kimsenin zarar görmeden Malatya'nın bu süreyi geçirmiş olması önemliydi. Umarım İstanbul'da da Malatya'daki kadar başarılı olursunuz, başarılı olacağınıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağbaba, Şahin'in artık İstanbul'daki görevine gideceğini ancak kendisini Malatyalı olarak gördüklerini söyledi.

Vasip Şahin ise Malatya'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Görev süresi içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Şahin, "Bütün toplum kesimleriyle çok güzel bir diyalog içerisinde olduk. Bunda tabi ben kendimden çok diğer tarafların, sizlerin, Malatyalıların gerçekten katkısı hassasiyeti ve dikkati çok daha fazla rol oynadı. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Malatya'da çalıştığım dönemde destek veren herkese saygılar sunuyorum, teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement