CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Bizim CHP olarak hamaset yapmamamız lazım, gerçeklerle yüzleşip iktidara yürümeliyiz" dedi.

13.02.2016 17:04

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Bizim CHP olarak hamaset yapmamamız lazım, gerçeklerle yüzleşip iktidara yürümeliyiz" dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dış politikasının kaygı yarattığını savundu.

Türkiye'de yaklaşık 3 milyon Suriyeli bulunduğunu ifade eden Yılmaz, "Belki onları almak zorundayız, bunlar bizim Osmanlı döneminden bu yana kardeşlerimiz, şu anda da komşumuz. Biz, Suriye'deki iç savaş öncesi bu durumu toparlayamaz mıydık? Bunun en büyük maliyetini Türkiye ödüyor" şeklinde konuştu.

Yılmaz, şu ana kadar Türkiye'nin Suriyeliler için milyarlarca dolar para harcadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Ama kimseyi memnun da edemiyoruz. Biz, neden bu işe başlamadan hesap kitap yapmadık. Yanlış politikalar nedeniyle ulusal değerlerimiz her şeyimiz yok oluyor. Bu yüzden CHP olarak çok çalışmalıyız. Bizim CHP olarak hamaset yapmamamız lazım, gerçeklerle yüzleşip iktidara yürümeliyiz. İktidara yürümek içinse öncelikli olarak belediyeleri almamız lazım. Partili olarak iç çekişmeleri bir kenara bırakıp var gücümüzle hedefe ilerlememiz gerek."

Konuşmanın ardından Yılmaz, partililerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement