CHP İl Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Hazırlık - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Hazırlık

CHP İl Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Hazırlık

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı için çatı aday olarak açıklamasının ardından, CHP İl Başkanlığı seçim çalışma komitesini oluşturdu.

20.06.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görev alacak çalışma komitesi üyelerini belirledi.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayın Ekmeleddin İhsanoğlu olarak belirlenmesinin ardından, seçim çalışmalarına başlandı.

Aralarında eski milletvekilleri ve belediye başkanlarının da bulunduğu çalışma komitesinin, kısa sürede ilk toplantısını yapacağı ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin program ve stratejileri belirleyeceği bildirildi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok önemsediklerini kaydetti. Örgütün Antalyalı seçmene ulaşmada yüksek tecrübe ve bilgi birikimine sahip isimleri komiteye davet ettiğini vurgulayan Kök, komite önderliğinde yürütülecek çalışmalarla hedefe ulaşılacağına inandığını ifade etti.

CHP'nin seçimlerde görev alacak çalışma komitesi, şu isimlerden oluştu:

"Abit Küçükarslan, Adnan Yıldız, Ayhan Zor, Bekir Kumbul, Cavit Arı, Deniz Filiz, Durmuş Atıcı, Faik Altun, Feridun Baloğlu, Figen Çalıkuşu, Hasan Ünal, Murat Bulat, Murat Kaya, Mustafa Akaydın, Mustafa Erdem, Nail Kamacı, Nuri Özkul, Ömer Melli, Selahattin Tonguç, Şükriye Karaben, Vahap Tuncer, Yusuf Meriç ve Yusuf Öztop." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Hazırlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement