CHP İzmir İl Yönetimi Sibel Uyar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir İl Yönetimi Sibel Uyar'ı Ziyaret Etti

CHP İzmir İl Yönetimi Sibel Uyar\'ı Ziyaret Etti

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı ziyaret etti.

22.04.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı ziyaret etti.

Yerel seçimlerin ardından CHP'li belediye başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulunan İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Urla'da oyların yüzde 44'e yakınını alarak belediye başkanı olan Sibel Uyar'ı tebrik etmek üzere ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye Urla Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP Urla İlçe Teşkilatı da katıldı.

Sibel Uyar'a belediye başkanlığı için tebrikte bulunan Ali Engin "5 yıl hem çok uzun hem de çok kısa bir zaman. Başarınızı kazandığınız bu enerji ile önümüzdeki 5 yılda çok iş yapacağınızdan eminim. Yoğun bir çaba gösterdiniz, uyumlu çalıştınız ve kazandınız. Partimize kazandırdığınız başarı için teşekkür ederim. Cumhuriyet değerlerimize ve Atatürk'ümüze sahip çıkarak ve tabii ki halka sahip çıkıp doğru çalışmalar yaparak partimizi hep birlikte yaşatacağız" diye konuştu.

CHP örgütünün ve kendisine oy veren vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağını belirten Sibel Uyar bunun için meclis üyeleri ile birlikte gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Uyar şöyle devam etti: "Beraber yönetim anlayışı ile yola çıktığımız için halkımız ile birlikte çalışıyor, sorunları yerinde tespit edip bir plana oturtarak çözümlüyoruz. Cumhuriyet ilkelerini temel alarak halkımızın bire bir katılımı ile sosyal belediyeciliği yaşatıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İzmir İl Yönetimi Sibel Uyar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement