CHP Milletvekili Adayı Çelebioğlu, Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayı Çelebioğlu, Esnafları Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Adayı Çelebioğlu, Esnafları Ziyaret Etti

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Nasrullah Meydanında ve eski Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

07.10.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım'da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Nasrullah Meydanında ve eski Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Çelebioğlu, ayrıca seçim beyannameleri hakkında bilgiler vererek, 1 Kasım'daki seçimlerde destek istedi.

Kastamonu'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Çelebioğlu, 1 Kasım'da göreve gelmesi durumunda Kastamonu'ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu kaydetti.

Dolar ve avrodaki kur artışı ve piyasada yaşanan ekonomik dalgalanma ile yüksek maliyetlerin esnafları zor durumda bıraktığını söyleyen CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, "Özellikle esnaflarımız için önemli projeler hazırladık. Esnaflarımızın çoğu üretim yapamamaktan, ya da ürettiklerini satamamaktan şikayet ediyor. CHP iktidarında esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. KOSGEB'in proje özelindeki desteklerini artıracak, iş yerine özel uygulamaların önünü açacağız. Esnafımızı çalıştırmak ve kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Esnafımızın kira, araç gideri iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız. Kredi Kefalet Kooperatifleri'ni güçlendirecek, kredi miktarlarını artıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkanının sahibi olmasını sağlayacağız. Yaşanacak bir Kastamonu'yu her kesimin sorunlarını çözerek oluşturacağız. Kastamonu'nun yarınlarının temellerini en sağlam şekilde atacağız" dedi.

"KASTAMONU İÇİN BU YOLA ÇIKTIK"

Kastamonu için taşın altına elini koyduklarını ve bu uğurda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Çelebioğlu, "Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül bırakmayacağız. Kastamonu şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bize gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Kastamonu için, sorunlarıyla değil huzur, refah ve kalkınmışlığıyla bilinen bir Kastamonu için bu yola çıktık. Hep birlikte, tüm Kastamonulu hemşerilerimizle birlikte 1 Kasım'da bunu tüm Türkiye'ye göstereceğiz" diye konuştu.

"İKTİDAR PARTİSİ TARAFINDAN TAKLİT EDİLİYORUZ"

Türkiye'nin gerçek nabzının sokaklarda, pazarlarda ve caddelerde attığına dikkat çeken Çelebioğlu, "Esnaf da alışverişe gelen vatandaş da ekonomiden şikayetçi bulunuyor. Ekonomideki sıkışıklık herkesin belini bükmüş durumda. Düne kadar bizi eleştirenler bizim söylemlerimizi, vaatlerimizi taklit eder oldu. İşçiyi, memuru, esnafı kaynak bahane ederek göz ardı edenler bir anda kaynak bularak vaatler vermeye başladı. İktidar partisi olarak taklit edilmek güzel. AKP'nin seçim bildirgesine baktığımızda verilen vaatlerin tamamı bizim 7 Haziran seçimleri için hazırladığımız seçim bildirgemizde de bulunuyordu. 1 Kasım seçim bildirgemizde de bulunuyor. Zaten biz bu yola halka hizmet, dertlerine derman olmak için çıktık. AKP seçim bildirgesine bizim vaatlerimizi koymuşsa halkımızın sorunlarına ışık tutabilmişiz demektir. Bundan sonra da tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinleyerek ses olmaya gayret edeceğiz. Halkın bize vereceği destek ile Kastamonu'nun tüm sorunlarına çözüm olacağız. Biz kendimiz için değil vatandaşımız için aday olduk. Kastamonu'da girmedik gönül bırakmayacağız. 1 Kasım'a kadar çalışıp, halkımız için sunduğumuz projelerimizi anlatacağız. Şuana kadar gördüğüm tabloda herkes bu düzenden bir sebepten ötürü şikayetçi. Biz herkesi mutlu eden çözümler ile halkımıza hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çelebioğlu'na, CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayı Çelebioğlu, Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement