CHP Milletvekili Adayı Usluer Annelerle Birlikte Alkışladı - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayı Usluer Annelerle Birlikte Alkışladı

CHP Milletvekili Adayı Usluer Annelerle Birlikte Alkışladı

Anneler Günü’nü kutlayan kadınlarla piknikte buluşan CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, seçim çalışmaları yorgunluğunu kadınlarla eğlenerek attı.

10.05.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anneler Günü'nü kutlayan kadınlarla piknikte buluşan CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, seçim çalışmaları yorgunluğunu kadınlarla eğlenerek attı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla Mamuca Göleti'nde düzenlediği pikniğe, CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer de katıldı. Pikniğe katılan kadınlarla tek tek konuşarak, onların sorunlarını dinleyen Usluer, zaman zaman piknik yapan kadınlarla birlikte oturarak, hazırladıkları yemeklerden tattı. Yaşlı kadınların ellerini öperek onlara sağlıklı bir ömür dileyen Prof. Dr. Usluer, çocuklarla da oyun oynadı. Canlı müzik eşliğinde pikniğe katılan kadınlarla halay çeken ve birlikte dans eden Prof. Dr. Usluer, "Milletçe alkışlıyoruz" diyerek, pikniğe katılan vatandaşlarla birlikte alkışladı.

RAHAT BİR NEFES

Kadınların zor hayat koşulları, geçim sıkıntısı gibi sorunlarla uğraşırken, bu tür etkinliklerle rahat bir nefes aldıklarını ve eğlendiğini dile getiren Prof. Dr. Usluer, bu anlamda böyle organizasyonların daha da önem kazandığını kaydetti. Ailenin sorumluluğunun ve yükünün annelerin omuzlarında olduğunu dile getiren Usluer, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Aile Sigortası kapsamında hiçbir hanenin geliri 720 TL altında olmayacak. Bu bir seçim vaadi değil. Bu bir propaganda aracı değil. Bu bir sosyal çözüm. Sosyal devletin sosyal güvenlik kapsamında getirdiği çözümdür. Biz evin direğinin, evin dirliğini sağlayanın kadın olduğuna inanıyoruz. Aile sigortası kapsamında bu desteğimizi de annelere yaparak bir sosyal demokrat parti olarak anneleri ne kadar önemsediğimizi bu şekilde göstereceğiz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayı Usluer Annelerle Birlikte Alkışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement