CHP Milletvekilleri Araç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekilleri Araç'ı Ziyaret Etti

CHP Milletvekilleri Araç\'ı Ziyaret Etti

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ve CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Araç ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

26.05.2013 19:57

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ve CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Araç ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Milletvekillerini CHP Araç İlçe Başkanı Ali Gökçe ve parti yönetimi ile partililer karşıladı. CHP Araç İlçe Başkanlığındaki toplantının ardından milletvekilleri vakit kaybetmeden esnaf ziyaretlerini çıktı.

Milletvekilleri, Araç esnafını tek tek gezip esnafların soranlarını dinledi ve özellikle ülkenin yönetiliş biçimi hakkında ve ülkenin durumu ile ülke ekonomisi hakkında bilgiler verdi. CHP Milletvekilleri Araç'lılardan destek istedi. Araç Sanayi Sitesi esnaflarını da gezen CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Araç Sanayi esnafının büyük çoğunluğu Araç'ta ve ülke genelindeki durumdan oldukça rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.. CHP'li vekiller esnaf ziyaretlerinin ardından Melikgazi Talebe Yurdunun kermesine katıldı. Daha sonra milletvekilleri, Araç Belediye çay bahçesinde vatandaşlarla kısa süreli sohbet yaptıktan sonra Araç'tan ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekilleri Araç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement