CHP'nin Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

CHP\'nin Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde CHP seçim irtibat bürosunun açılışını, Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu açtı.

17.10.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde CHP seçim irtibat bürosunun açılışını, Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu açtı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu, beraberinde İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, milletvekili adayları ve partililer ile birlikte CHP'nin Gölbaşı seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Milletvekili adaylarının selamlama konuşmasının ardından, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, 7 Haziran seçimlerinde alınan sonucun herkesi üzdüğünü ancak, 1 Kasım seçimlerinin CHP için çok daha farklı olacağını dile getirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu ise, Adıyaman isminin son zamanlarda terör ile anılmasından duyduğu üzüntüyü anlatarak, "Ben Adıyaman'ı iyi bilirim. Hakikaten iyi bilirim. Son zamanlarda memlekette huzur, dirlik ve düzen kalmadı. Geçen Cumartesi günü Ankara'da çok sayıda can kaybı yaşandı. Ama o can kaybında gözden kaçan bir kurban daha vardı o da bu güzel kent. Herhangi bir kentin herhangi bir sıfatla anılması. Buranın herhangi bir sıfatla anılırken çok düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Suçu günahı sanki tarlada yetişen bir sebzeymiş gibi bu örgüt bu kentin üzerine ihale ediliyor. Oyunuzu verirken, komşunuz oy verirken sakın bunu unutmayın. Bu olay sadece insan gururuna dair bir şey değildir. Bu mesele yarın bir gün karşınıza organize sanayi bölgenizde ya da turizm tesisinizde bir risk olarak karşınıza çıkacak bir meseledir. Eğer Adıyaman, bu ismine bile anmak istemediğim, barbar örgütle anılmaya devam ederse buraya hangi iş adamı gelir de size ekmek, AŞ verecek bir yatırım yapar. Hangi ticaret erbabı gelir de kentinizde alış veriş yapar? Hangi kamyoncu bu yollardan geçer? Bunları düşünmekten aciz bir iktidar var. Bu kadar rahat bir kentin suçlanmasına yol açan bir iktidar var?" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu, partililerle sohbet edip daha sonra ise esnafları ziyaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement