CHP Yenice'de Köy Gezilerine Başladı - Son Dakika
Yerel

CHP Yenice'de Köy Gezilerine Başladı

CHP Yenice\'de Köy Gezilerine Başladı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmalarına Kazdağları’nda bulunan köylerden başladı.

11.03.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmalarına Kazdağları'nda bulunan köylerden başladı.

Yenice'nin Kazdağlarındaki Orman köylerinin verimsiz arazilerde zor şartlarda tarım ve hayvancılık yaptıklarını girdi fiyatlarının sürekli yükselmesi ile emeklerinin karşılığını alamadıklarının köylüler tarafından ısrarla dile getirildiğini söyleyen CHP Yenice İl Genel Meclis Üyesi 1.Sıra Adayı İnşaat Mühendisi, Metin Ümit Ural, "Bağkur primlerini dahi yatıramayan köylüler ellerine geçen üç beş kuruşu da akaryakıta verdiklerini anlatıyor. Yol, su, kanalizasyon sorunlarının çözülmediğini, köylerine siyasilerin ancak seçimden seçime geldiklerini ve verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini anlatıyorlar. CHP iktidarında kalkınma köyden ve köylüden başlatılarak toplumsal kalkınma sağlanacak. Ayrıca Köy muhtarları ve Köy kalkınma kooperatifleri ile birlikte çalışarak köylülerin sorunları yerinde tespit edilerek sorunları öncelik sırasıyla çözüme kavuşturacağız. İl Genel Meclisi kaynaklarının doğru, gerekli olduğu şekilde kullanımını sağlayacağız. Çanakkale'ye en uzak ilçe olmasının, hizmeti en az almak yerine daha önem verilmesi gerektiğini belirtirken, Çanakkale'nin önemli derecede Hayvancılık yapılan bölgesi olan Yenice'mizin kalkınması için pilot bölge seçilmesi gerektiğini söylemek isterim" dedi. Kazdağlarındaki köy seçim çalışmalarına CHP Yenice ilçe Başkanı Mehmet Gerçek ile CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları Metin Ümit Ural, Recep Yıldız, Mehmet Arabacı ve partililer katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yenice'de Köy Gezilerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement