Chpli Piriştina'ya Baba Toprağında Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Chpli Piriştina'ya Baba Toprağında Sevgi Seli

Chpli Piriştina\'ya Baba Toprağında Sevgi Seli

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina,"Dede toprağım" dediği Yaylacık’ta büyük bir sevgi seliyle karşılaştı.

09.03.2014 11:48

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina,"Dede toprağım" dediği Yaylacık'ta büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. İki bin kişilik mitingde Bucalılara seslenen Piriştina, "Bu özgürlüğün ayak sesleridir, 30 Mart'ta CHP iktidarı Buca'yı bir kez daha sallayacak" dedi.

Seçim ofisi açılışlarını ara vermeden sürdüren Piriştina, dün de, Yaylacık Mahallesi seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Ofisin açılış töreni tam bir şölene dönüştü. Genç aday gelmeden önce toplanan kalabalık Balkan Türküleri ile coştu. Piriştina'nın gelişi ile birlikte meydan tezahüratlarla inledi. "Piriştina gelecek, dertler bitecek" sloganları arasında konuşan Piriştina, alanı dolduranlara teşekkür etti.

Genç Aday, "Gözlerinizde 30 Mart'ın kutlama provasınıın heyecanını görüyorum. Yaylacık Buca'nın diğer 46 mahallesi gibi eksiksiz hizmeti alacak. Buca'nın her noktasına belediyemizin eli değecek, Sizlerle birlikte 30 Mart'ta tarih yazacağız. Bu seçim o kadar önemli ki, sizler bundan böyle bu ülkeyi namussuzluların mı, namusluların mı yöneteceğine karar vereceksiniz.. Bu arada ceketimi koysam diyenlere de en büyük yanıtı sizler vereceksiniz" diye konuştu.

Piriştina'nın Yaylacık Mahallesi'ndeki mitingine Bucaspor taraftarları da katıldı. Seçim ofisi açılışının ardından halk oyunları ekibiyle zeybek oynayan Piriştina, Balkan türküleri eşliğinde halay çekti. Dinamik başkan adayı daha sonra Bucaspor- Balıkesirspor maçını izledi ve Buca Belediyesi tarafından Forbes Caddesi'nde düzenlenen Coşkun Sabah konserine katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Piriştina'ya Baba Toprağında Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement