Çiçek Sepeti İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Siteler - Son Dakika
Advertorial

Çiçek Sepeti İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Siteler

Çiçek Sepeti İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Siteler

Sevdiğimiz insanlara ilgimizi belli etmek ya da özel günlerinde unutulmadıklarını ifade etmek için hediye alırız.

13.06.2018 14:42
İlandır

Ancak hediye aldığımız insanı çok iyi tanısak bile . Doğru hediyeyi seçmek bir sanattır. Çünkü en iyi hediyenin, hediyeyi alacak kişinin gözüyle nasıl görüleceğini bilmek gerçekten büyük bir ustalık gerektirir.

Doğru hediyeyi seçmeden önce, hediyeyi alacak kişi tarafından beğenilecek bir hediye seçtiğinizden emin olmanız gerekir. Yoksa hediye almanızın bir anlamı kalmaz. Tabii ki sadece düşünmek bile yeterli olacaktır ama bir taşla iki kuş vurmanın kimseye zararı olmaz. Bu yüzden hediye vereceğiniz kişinin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri anladığınızdan ve bildiğinizden emin olun. Hediye alacağınız kişinin tüm ilgi alanlarını ve hobilerini listeleyin. Bu, satın alınacak hediye türüne göre en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır.

Nasıl bir insan olduğunu düşünün

İnsanlar, onların ve sevip sevmedikleri şeylere dikkat ettiğinizi bilmek ister. Bu yüzden hediye alacağınız kişinin hobilerini, ilgi alanlarını ve kişiliğini düşünün.

Konuştuğunda zihinsel notlar alın

Hediye alacağınız kişiyi, hediye almadan birkaç hafta önce yakından takip edin. Hoşlandığı bir şeyden bahsettiği an, hemen zihninizde bir yere not edin.

İlişki düzeyinize uygun bir hediye verdiğinizden emin olun

Bir hediye alırken ilişkinizin ciddiyetini dikkate alın. Arkadaşlık kurmaya başladığınız birine verdiğiniz hediye, karınıza verdiğiniz hediyeden çok farklı olmalıdır.

Kişiselleştirilmiş hediyeler her zaman daha çok prim yapar

Pek çok hediye artık özelleştirilebiliyor. Bu yüzden kişiselleştirilmiş hediyeler, hediye alacağınız kişiyi daha fazla düşündüğünüzü gösterebilir.

Diğer faktörleri unutmayın

Verdiğiniz her hediyeye özel dokunuşlar eklemeyi es geçmeyin. Hediye ambalajının şıklığına özen gösterin. Ve her zaman güzel mesajlar içeren bir kartı hediyenizin içine sıkıştırmayı unutmayın.

Tüm bu faktörleri göz önüne aldınız ve şimdi sevdiklerinize özel hissettirecek hediyeler mi arıyorsunuz? O zaman aradığınız adres .

Özellikle Mizu'nun kapanıp, Çiçek Sepeti bünyesine katılmasıyla ürün portföyünü daha da genişleten şirketin ürün kategorileri de oldukça genişledi.

Toplamda 6 ana kategoride 100 bini aşkın ürünün bulunduğu Çiçek Sepeti'nin güncel indirim ve kampanyalarını mı merak ediyorsunuz?

Çiçek Sepeti Güncel İndirimler & Geçerlilik Tarihleri

Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine rozetli ürünlerde %15, seçili ürünlerde %40 indirim. (01.04.2018 - 01.07.2018 )

Selfy'lilere kampanya dahilinde rozetli ürünlerde %15, seçili ürünlerde %40 indirim uygulanacaktır. (01.04.2018 - 01.07.2018)

Gratis Kart sahiplerine rozetli ürünlerde %15 indirim (01.04.2018 - 01.05.2018 )

Kampanya detaylarına adresinden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Çiçek Sepeti İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Siteler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement