Cide Belediyesi Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Cide Belediyesi Yeni Binasına Kavuştu

Cide Belediyesi Yeni Binasına Kavuştu

Kastamonu’nun Cide Belediyesi yeni yaptırdığı modern hizmet binasına taşındı.

06.12.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide Belediyesi yeni yaptırdığı modern hizmet binasına taşındı.

Cide Belediyesi yeni hizmet binasına sonunda kavuştu. 1950 yılından beri hizmet verdiği binasından taşınan belediye binası, Cide Sanayi Sitesi girişinde ki 3 katlı Cide Belediyesi Kültür Sarayında, Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. İlçedeki eski belediye binası ihtiyaca cevap vermeyince çalışmasına başlanan yeni bina tamamladı. Belediye çalışanları ise eski belediyeyi hafta sonu yeni belediyeye taşımak için büyük çaba gösterdiler.

Yapılan yeni hizmet binası hakkında bilgiler veren Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, "Eski binamızda hizmet vermekte zorlanan belediyemiz, yeni binasına geçtikten sonra vatandaşlarımızın ihtiyacına daha çok cevap verebilecek. Üç katlı olan yeni binamızın içerisinde belediyenin tüm birimlerinin yanı sıra 250 kişilik konferans salonu ve 75 kişilik toplantı salonun da yer alıyor. Garaj ve Sanayi sitesine yakın olması ise vatandaşlarımız için ayrı bir avantaj olacak. Yeni hizmet binamız Cide'ye hayırlı olsun" dedi.

Yapımı uzun yıllar süren ve geçen yıl tamamlanan Cide Belediyesi Hizmet ve Kültür Sarayı binasının, belediye binası olarak da hizmet verecek olması, ilçe vatandaşlarınca olumlu şekilde karşılandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cide Belediyesi Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement