Çiftçi: Harran Bambaşka Bir Görünüme Kavuşacak - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Harran Bambaşka Bir Görünüme Kavuşacak

Çiftçi: Harran Bambaşka Bir Görünüme Kavuşacak

Şanlıurfa'nın Harran ilçesini ziyaret eden Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran'ın turizmde hak ettiği yeri alacağını söyledi.

06.12.2015 13:55

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi halk buluşmalarının üçüncüsünü tarihi Harran ilçesinde gerçekleştirdi. Çiftçi projelerin tamamlanmasıyla Harran'ın bambaşka bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Harran ilçesine sabahın erken saatlerinde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve beraberindekiler ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle ilçede düzenlediği programa katıldı. Burada engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çiftçi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin engellilere yönelik yaptığı çalışmaları anlattı.

Daha sonra ilçede bulunan Süleymanşah İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret eden Başkan Çiftçi ve beraberindeki heyet öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafınca hazırlanan kırtasiye malzemesi ve okul çantası yardımında bulundu. Süleymanşah Orta Okulu ziyaretinin ardından Atatürk İlkokuluna geçen ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının hazırlamış olduğu yangın ve ilk yardım konulu eğitim programında konuşan Başkan Çiftçi ilk yardım eğitiminin önemini anlattı.

SUR AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa genelinde başlatılan ve üçüncüsünü Harran ilçesinde düzenlendiği halk buluşmalarına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda yönetimde ve sorunların çözümünde istişare yapmanın önemine değindi. İnsanlık tarihinde ilk tarımın yapıldığı toprakların Harran'da bulunduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi ilçenin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekti. Yapılan proje ve çalışmalar neticesinde Harran ilçesinin güzelleştirilip kalkınması için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Çiftçi "İlçede yol yapım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmekte. Harran ilçemiz turizm açısından büyük önem taşıyan bir ilçemizdir. İlçemizde bulunan surlarımızı daha önce yapılan çalışmaların devamı olarak ortaya çıkaracağız. Surlarımızı aydınlatma çalışmasını tamamladıktan sonra çevre düzenleme işlemini bitirmeyi hedefliyoruz. Projemiz ilgili yerlerden onay aldıktan sonra Harran ilçemizi bambaşka bir görünüme kavuşturacağız" dedi.

GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Gençler için ilerleyen dönemlerde büyük çalışmalara imza atacaklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Gençler bizim ve Şanlıurfa'mızın geleceğidir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak ilerleyen dönemlerde gençlik adına büyük projelere imza atacağız" şeklinde konuştu

Halk buluşmaları toplantısı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler ilçedeki tarihi üniversite kalıntılarında devam eden kazı alanı çalışmalarında incelemelerde bulunduktan sonra Harran ilçe temaslarını tamamladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Harran Bambaşka Bir Görünüme Kavuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement