Çiftçi Kadınlardan Başkana Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Çiftçi Kadınlardan Başkana Teşekkür

Çiftçi Kadınlardan Başkana Teşekkür

Göynükbelen Çiftçi Kadınlar Derneği üyeleri, desteklerinden dolayı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

20.11.2015 18:47

Göynükbelen Çiftçi Kadınlar Derneği üyeleri, desteklerinden dolayı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Gülfidan Ceylan, belediyenin kendilerine büyük destek verdiğini ifade ederek, "Bugüne kadar hiçbir talebimizi karşılıksız bırakmadılar. Başkanımız İrfan Tatlıoğlu ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Son olarak mahallemizde derneğimiz bünyesinde faaliyet gösterecek ekmek fırını için talebimiz olmuştu. Derhal inşaatına başlandı. Çok yakında burada yöremize has köy ekmeği yaparak satışa sunmaya başlayacağız. Böylelikle elde ettiğimiz gelirle öğrencilerimize burs ve ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunacağız" dedi.

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, ziyaretlerinden dolayı dernek tüm üyelerine teşekkür ederek, "Çalışkan yöre kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Kadınlara desteğimiz bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Göynükbelen'de çilek fidesi dağıtıldığını dile getiren Tatlıoğlu, "İlçemize alt yapı, yol, mahalle konağı, çocuk parkı gibi her türlü hizmeti sunan ve büyük küçük tüm projelerde destek veren büyükşehire gönülden teşekkür ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçi Kadınlardan Başkana Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement