Çiftçi: Tespitlerimizi Sahada Yapıyoruz - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Tespitlerimizi Sahada Yapıyoruz

Çiftçi: Tespitlerimizi Sahada Yapıyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe gezilerini sürdürerek sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.

21.10.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da ilçe gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran'da yapılan çalışmaları inceledi ardından Akçakale'de kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Çalışmaları yerinde inceleyip sorun tespitini sahada gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, dün ilk olarak Harran'da Büyükşehir Belediyesi tarafından çok kısa sürede yapımı tamamlanan10 Bin metrekarelik parkı inceledi.

Ardından Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, kısa bir toplantı yaparak ortak yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

Daha sonra Akçakale'ye geçen Çiftçi, Semerkant Vakfı öncülüğünde kanaat önderleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, Birlikteliği gerçekleştiren Semerkant Vakfına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına her zaman destek vereceklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Topluma yararlı hizmetler noktasında yerel yöneticiler olarak elimizden gelen katkıyı sunacağımızı ve bu tür yararlı hizmetleri sonuna kadar destekleyeceğimizi belirtiyorum. Bütün Sivil Toplum Örgütleri bizim için çok önemli ve toplumumuzun aynasıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak STK örgütlerimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Hepimiz sonuçta çocuklarımızın geleceği için çalışıyor ve onların hak yolunda vatanına ve milletine yararlı bireyler olması noktasında çalışıyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Tespitlerimizi Sahada Yapıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement