Cihanbeyli'de Gaziantep Mutfağı Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Gaziantep Mutfağı Kursu Açıldı

Cihanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca, Gaziantep Mutfağı Kursu açıldı.

10.06.2014 14:03  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca, Gaziantep Mutfağı Kursu açıldı.

Cihanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, açılışta yaptığı konuşmada, merkez olarak yılın ilk döneminde aşçılık, berberlik, PVC İmalat ve Montaj kursları kapsamında 46 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Usta öğreticilik eğitimini başlatıp yaklaşık 100 kişiye belge verdiklerini belirten Orhan, "Çıraklık kapsamında ise 154 meslek dalında hizmet sunduk. Yine Mesleki Eğitim Merkezi olarak tam gün tam yıl kapsamında kurslar açarak vatandaşlarımıza eğitimler verdik. Gaziantep Mutfağı Kursu açılışında emeği geçen İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Demir, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin ve kurs sponsorlarına katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Açılışa, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ve daire amirleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Gaziantep Mutfağı Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement