Cihanbeyli'de Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Cihanbeyli\'de Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in katılımıyla “Fatih Projesi” kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

14.03.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'in katılımıyla "Fatih Projesi" kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Cihanbeyli Anadolu Lisesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, diğer ilgililer ve eğitimciler katıldı.

Tabletlerin sınıflara daha bağımlı olmayı öğretmenleri daha dikkatli dinlemeyi, dersleri hem evde hem okulda daha dikkatli takip edip çalışmalarını sağlayacaklarını ifade eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Bugün Cihanbeyli'de öğrencilerimiz tabletleriyle buluşacak. Sizin bu yakaladığınız şansın onda biri bizlerde olmadı. Sizler okullar açıldığında kitaplarınız masalarınıza konulmuş oluyor. Çok değerli eğitimcilerimiz modern şekilde eğitim almış sizlere hizmet ediyorlar. Bu proje bittiğinde sizin sınav stresiniz ve birçok sorunu da çözeceğiz. Bu proje yaygınlaştığında anında bilgi alma imkanı var. Hocanızın sınıfta işlediği o dersin kazanımlarını anında ölçme imkanı var. Bu projeyle birlikte merkezi sınav da kalkmış olacak. Çünkü yaptığınız her çalışma tablet üzerinden ana belleğe kaydolacak, oradaki puanlarınızı yılsonunda başarınız da ölçülmüş olacak" dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol tarafından öğrencilere ve öğretmenlere tablet bilgisayarları dağıtıldı.

İlçe de teknik altyapısı hazırlanan 5 okulda 350 tablet bilgisayar öğrencilerle buluştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement