Cin, Eyyüp Nebi Yolunun Yapılmasını İstedi - Son Dakika
Yerel

Cin, Eyyüp Nebi Yolunun Yapılmasını İstedi

Cin, Eyyüp Nebi Yolunun Yapılmasını İstedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz'ı ziyaret etti.

14.07.2014 12:21

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Celalettin Güvenç, Viranşehir Belediyesine gelerek Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz ile görüştü.

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Görüşmeye, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, AK Partili Viranşehir Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İlçe yöneticileri de katıldı. Konuklarını karşılayan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, ziyaretten memnunluk duyduğunu dile getirdi. Güvenç, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cin, belediyenin rutin çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Cin, özellikle turizm ve tarihi değeri olan Eyyüp Nebi beldesinde çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Güvenç ise, çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Belediyelerin çalışmalarının konuşulduğu ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyaretin ardından Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'e belediye meclis toplantı salonunu gezdirdi. Ardından Güvenç ve beraberindekiler belediyeden ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Cin, Eyyüp Nebi Yolunun Yapılmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet çalağan: sayın başkanlara soruyorum gelsinler elbeğendi köyünün içine baksınlar yol varmı yokmu millete hizmet için varız diyen her iki partide yetksi vardır ancak seçimde seçime gelirler miletin başını okşarlar giderler 0 0 Yanıtla

Advertisement