Çınarcık Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çınarcık Belediye Başkanı Kurt Açıklaması

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, "İlçede şu anda bir şantiye görünümü var. Yaz sezonuna kadar hepsi tamamlanacak ve sezona bomba gibi gireceğiz.

14.04.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, "İlçede şu anda bir şantiye görünümü var. Yaz sezonuna kadar hepsi tamamlanacak ve sezona bomba gibi gireceğiz." dedi.

Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede son yılların en büyük yol ve kaldırım ihalesi için düğmeye bastıklarını söyledi.

Nisan ayı sonunda gerçekleşecek 7 milyon liralık ihale ile ilçenin tüm yol ve kaldırımlarının yenilenerek modernize edileceğini belirten Kurt, "Yaz sezonuna hızlı hazırlanıyoruz. Ay sonunda ihalemizi gerçekleştireceğiz. İki ay içerisinde Çınarcık ilçesinin tüm yol ve kaldırımlarını yenileyeceğiz. Yedi milyon lira civarında bir maliyeti olan bu proje ile artık ilçede yol sorunu kökünden çözülmüş olacak. Su hatlarımızı da yeniledik. Yüzde 92 seviyesinde su alt yapısını yeniledik. Geri kalan bölümü de kısa süre içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Kurt, 2 mahallede elektrik hatlarının yer altına alınacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlçede şu anda bir şantiye görünümü var. Yaz sezonuna kadar hepsi tamamlanacak ve sezona bomba gibi gireceğiz. Sezondan da beklentimiz büyük. Bu yıl son yılların en kalabalık yazını geçireceğimizi düşünüyorum. Biz de tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çınarcık Belediye Başkanı Kurt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement