Çınarcık'ta Köydes Projeleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Çınarcık'ta Köydes Projeleri Tamamlandı

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, bu yıl ilçe köyleri için projelendirilen Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projelerinin (KÖYDES), tamamlandığını bildirdi.

17.11.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, bu yıl ilçe köyleri için projelendirilen Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projelerinin (KÖYDES), tamamlandığını bildirdi.

Sarılı, yaptığı açıklamada Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının 2015 yılı KÖYDES projesi kapsamında Kocadere, Şenköy, Ortaburun ve Çalıca köylerinde çalışmalar yapıldığını söyledi.

Çalışmaları Yalova İl Genel Meclis üyeleri Muharrem Soyer ve İlhami Başkan ile beraber incelediklerini belirten Sarılı, "Köylere giderek burada köylülerle bir araya geldik ve çalışmalar hakkında muhtardan bilgi aldık. Her vatandaşın isteğinin üzerinde önemle duruyoruz ve köylere fayda sağlayacak çalışmaların hepsini yapacağız. Şimdi de 2016 yılı KÖYDES yatırım programı hazırlıkları için çalışmalara başladık" diye konuştu.

Ayrıca Çalıca Huzurevi, Hasan Baba, Şenköy ve Ortaburun'daki yolların sıcak asfaltla yapıldığını vurgulayan Sarılı, yapılan çalışmalar kapsamında anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çınarcık'ta Köydes Projeleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement