Cinayet Şüphelisi Anne- Oğul, Yalvaç'a Getirildi (4) - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi Anne- Oğul, Yalvaç'a Getirildi (4)

Cinayet Şüphelisi Anne- Oğul, Yalvaç\'a Getirildi (4)

Önceki EŞİ: SENİ UYURKEN KESERİM DİYE DEHDİT ETTİ Yalvaç'ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak'ı öldüren ve başını gövdesinden ayırmaya çalıştığı iddia edilen Gönül S.'nin, Osman Toprak ile evliliğinden önce 2014 yılı Mart ayında resmi nikahla evlenip 3 ay sonra boşandığı 75 yaşındaki Halil İbrahim Nart, eski eşinin kendisini 'Seni gece uyurken keserim' diye tehdit ettiğini öne sürdü.

02.02.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki EŞİ: SENİ UYURKEN KESERİM DİYE DEHDİT ETTİ

Yalvaç'ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak'ı öldüren ve başını gövdesinden ayırmaya çalıştığı iddia edilen Gönül S.'nin, Osman Toprak ile evliliğinden önce 2014 yılı Mart ayında resmi nikahla evlenip 3 ay sonra boşandığı 75 yaşındaki Halil İbrahim Nart, eski eşinin kendisini 'Seni gece uyurken keserim' diye tehdit ettiğini öne sürdü. Yalvaç'ta oturan Halil İbrahim Nart, "Korkumdan 3 ayda boşadım. Bu 3 ayda hiç beraber kalmadık. O başka odada ben başka odada yattık. Kapıyı kilitleyip uyudum" dedi.

Gönül S. ile bir aracı vasıtasıyla tanıştığını ve resmi nikahla evlendiğini anlatan Halil İbrahim Nart, şöyle dedi:

"Bir gün ikindi namazından eve döndüğümde bana 'Güzelce abdestini al seni bu gece uyurken keseceğim' dedi. 'Hanımefendi ben sana ne yaptım da bunu bana yapacaksın' dediğimde, 'Senin evin var dükkanın var. Benim raporum var, seni kessem 4 gün yatar çıkarım, onlar da bana kalır' dedi. Çok kısa zaman olmasına rağmen karşıma aldım ve 'Sana 3 gün mühlet veriyorum. Ben seninle bu işi yürütemem' dedim ve boşadım. Çok dengesiz ve hırsızlık alışkanlığı olan biriydi. Geceleri odamın kapısını kilitler, öyle uyurdum. Zaten evliliğimiz süresince hiçbir araya gelmedik."

Halil İbrahim Nart, yaşanan cinayet olayıyla ilgili de "Bu işi yapacak yapıda bir kadın. Hiç şaşırmadım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi Anne- Oğul, Yalvaç'a Getirildi (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ERTUNGA ERSÖZ: ALLAH AŞKINA HABERİ HABER GİBİ YAZIN. BELKİ KAFA KESME DİYE BİR OLAY YOKTUR. BEN KULAĞIMLA DUYMADAN İNANMAM. GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA PEK ÖYLE BİRŞEY YAPACAK BİRİNE BENZEMİYOR. AMA BİZDE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR. . 0 0 Yanıtla
  • BEYTULLAH ERSÖZ: ALLAH AŞKINA HABERİ HABER GİBİ YAZIN. BELKİ KAFA KESME DİYE BİR OLAY YOKTUR. BEN KULAĞIMLA DUYMADAN İNANMAM. GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA PEK ÖYLE BİRŞEY YAPACAK BİRİNE BENZEMİYOR. AMA BİZDE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement