Çine Madransporda Forma Savaşı - Son Dakika
Yerel

Çine Madransporda Forma Savaşı

Çine Madransporda Forma Savaşı

Çine Madransporun stoperleri Kaan Bartu Büyükyıldırım, Mehmet Kahvecioğlu ve Celal Çelebi, "Çine Madranspor'a savaşmak için geldik." dedi.

04.08.2014 09:28  Güncelleme: 09:40

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor'un stoperleri Kaan Bartu Büyükyıldırım, Mehmet Kahvecioğlu ve Celal Çelebi, "Çine Madranspor'a savaşmak için geldik" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çine Madranspor'da takımdaki arkadaşlık ortamı dikkat çekiyor. Sıfırdan yeni bir ekip kuran sarı-yeşilli ekip saha içi ve saha dışı uyumu sağlamaya çalışıyor. 28 yıl aradan sonra profesyonel liglere dönen sarı-yeşilli ekibin stoperleri, "Bu sezon ligde ilk hedefimiz ligde kalmak. Ama sürpriz yapabiliriz. Güçlü rakiplerle oynayacağız. Elimizden geleni yapmamız gerek. Teknik heyetimizle uyumu sağladık" dedi.

MENDERES'E BEKLİYORUZ

'Çine Madranspor'a savaşmak için geldik' diyen üçlü, "Takım olarak savaşacağız. Sahada kimseden korkumuz yok. Geçen yıl kolay kazanılmayan bir şampiyonluk var. Profesyonel liglerde Çine ve Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Adnan Menderes Stadı'ndaki maçlarımıza tüm Aydınlıları bekliyoruz" diye konuştu.

Aydınlı stoper Kaan Bartu Büyükyıldırım Akçaabat FK, Mehmet Kahvecioğlu Yimpaş Yozgatspor Celal Çelebi ise Tekirova Belediyespor'dan Çine Madranspor'a geldi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çine Madransporda Forma Savaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement