Çine Madranspor Teknik Direktörü Ferhatoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çine Madranspor Teknik Direktörü Ferhatoğlu Açıklaması

Çine Madranspor Teknik Direktörü Ferhatoğlu Açıklaması

"Kazanmak istiyorduk ama olmadı, rakibimize karşı kaybetmemek de önemliydi"

24.11.2014 14:13

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor Teknik Direktörü Ferhatoğlu, deplasmanda karşılaştıkları Halide Edip Adıvar Spor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını bildirdi.

Karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Ferhatoğlu, maçın başında girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Rakibimize karşı kaybetmemekte önemliydi" dedi.

Ferhatoğlu, maça baskılı başladıklarını ve istedikleri pozisyonları bulduklarını belirterek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizin de iki pozisyonu vardı. Kalecimiz Umutcan bir pozisyonda mükemmel bir hamle yaptı. Baskılı oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puan alamamamız bizi tabi ki üzdü. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Rakibimize karşı da kaybetmedik. Haftayı 1 puanla kapattık. Artık bu maçı unutup, sahamızda oynayacağımız Gölcükspor maçına odaklanacağız" diye konuştu.

Yüksel Yalova Stadı'ndaki tadilat çalışmalarının sürdüğünü bildiren Ferhatoğlu, hafta sonu oynayacakları Gölcükspor maçını Çine'de oynama ihtimalinin bulunduğunu söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çine Madranspor Teknik Direktörü Ferhatoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement