Cinoğlu: "Okulların Yapılması ile Eğitim Yükümüz Hafifleyecek" - Son Dakika
Yerel

Cinoğlu: "Okulların Yapılması ile Eğitim Yükümüz Hafifleyecek"

Cinoğlu: "Okulların Yapılması ile Eğitim Yükümüz Hafifleyecek"

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, yapımı devam eden okulların tamamlaması ile eğitimde daha iyi seviyelere geleceklerini belirtti.

03.05.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, yapımı devam eden okulların tamamlaması ile eğitimde daha iyi seviyelere geleceklerini belirtti.

Ekrem Cinoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "İnşaatı devam 32 derslikli Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 24 derslikli Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu için son inşaat çalışmaları gerçekleşiyor. Kaba inşaatı bitmiş durumda okullarımızın. Yaz ayına yakın bir zamanda okullarımızı yüklenici firmalardan teslim alacağız. Bir daha ki eğitim öğretim yılına bu okullarımız yetişecek ve eğitimlerini öğrenciler burada alacaklar. Fatsa'da eğitim öğretim yükü bu sayede daha da hafifleyecek. Tekli eğitime geçmek için bu inşaatların yapılması gerçekten önemliydi. İyi hedeflere doğru Fatsa olarak gidiyoruz. Ayrıca Fen Lisesi yapımı ile ilgili gelişmeler var. Bu yıl içinde yapımına başlanacak. İhaleye çıktı" dedi.

Geçtiğimiz hafta ki TEOG sınavı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan müdür Cinoğlu "Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş(TEOG) sınavı ilçemiz adına başarılı bir şekilde geçmiştir. Okullarımızdaki yöneticilerimizden aldığımız bilgiler bizleri sevindirdi. Resmi olarak açıklama yapıldıktan sonra daha iyi şekilde değerlendireceğiz. Bir önceki sınava göre daha iyi olduğumuzu tahmin ediyorum. Aldığım bilgiler bu yönde. İlçe olarak başarımız il genelinde üst sıralarda bu seviyeyi koruma adına tüm milli eğitim camiası var gücüyle çalışıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cinoğlu: 'Okulların Yapılması ile Eğitim Yükümüz Hafifleyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement