Ciple Kaçan 3 Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ciple Kaçan 3 Hırsız Yakalandı

Ciple Kaçan 3 Hırsız Yakalandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ndeki bir evden yaklaşık 40 bin lira değerinde altın çaldıktan sonra ciple kaçan 3 şüpheli polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

10.09.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ndeki bir evden yaklaşık 40 bin lira değerinde altın çaldıktan sonra ciple kaçan 3 şüpheli polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

Olay, İlyas Mahallesi Meltem Sokak'taki Gökhan K.'ya ait evde meydana geldi. Kimsenin bulunmadığı sırada kapı kilidini kırarak eve giren 20 yaşındaki Y.D., 19 yaşındaki E.K. ve 22 yaşındaki U.Ö., yatak odasında bulunan yaklaşık altınları alarak geldikleri ciple kaçtı.

Öğle saatlerinde evine dönen Gökhan K., soyulduğunu anlayınca polise haber verdi. Polis olay yeri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kullandığı cipin plakasını belirledi. İlçenin giriş ve çıkışlarında bulunan emniyete ait Plaka Takip Sistemi (PTS) kayıtlarından otomobilin ilçeden çıktığı ve Tekirdağ il merkezine doğru gittiği tespit edildi.

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDILAR

Bunun üzerine hırsızlık ve asayiş şube müdürlüğü ekipleri şüphelilerin geçebileceği kavşaklarda önlem aldı. Şüpheliler çevre yolu TOKİ Kavşağı'nda polisin aldığı önlemi fark edince geri dönerek Malkara yönüne doğru hızla kaçmaya başladı. Polis ekipleri uzun kovalamaca sonucu cipin önünü Barbaros Kavşağı'nda keserek durdurdu.

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER

Zorluk çıkarmaları üzerine biber gazıyla etkisiz hale getirilen şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada çanta içerisinde çalınan altınlar ele geçirildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Y.D, E.K. ve U.Ö. buradaki işlemlerinin ardından Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Şüphelilerin kullandığı cip çekici ile alınarak yedi emin otoparka götürüldü. Zanlılardan U.Ö'ün daha önceden 17 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu ve iki olaydan da arama kaydı olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ciple Kaçan 3 Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement