Temizlik Yapabilmek İçin Çocuğunu Duvara Bantlayan Anne Gözaltına Alındı - Son Dakika
Dünya
BBC

Temizlik Yapabilmek İçin Çocuğunu Duvara Bantlayan Anne Gözaltına Alındı

ABD'de evde temizlik yapabilmek için çocuğunu duvara bantlayan ve görüntüleri Facebook'tan canlı yayınlayan anne gözaltına alındı.

23.01.2017 15:04  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Ohio eyaletinde, evde rahat temizlik yapabilmek için iki yaşındaki çocuğunun ağzını kapatarak kolları ve ayaklarından duvara bantlayan ve bu görüntüleri canlı olarak Facebook'tan yayınlayan bir anne gözaltına alındı. Shayla Rudolph adlı 18 yaşındaki kadın hakkında "alıkoyma" suçundan dava açılırken çocuğu sosyal hizmetler biriminin himayesine alındı.

YEREL KANALDA YAYINLANINCA POLİSE İHBAR ETTİLER

Rudolph, videonun bir yerel kanalda yayımlanmasından sonra polise yapılan şikayetin ardından gözaltına alındı. Ağzı kapatılan ve kolları ve bacaklarından duvara bantlanan çocuk, 15 dakikalık video boyunca ağlarken, annesi, "Senin annen dünyanın en iyi annesi. Ağlamaya devam edersen, daha da bağlarım. Şimdi uslu dur ve televizyon izle." diyor.

''TEMİZLİK VE YEMEK YAPARKEN ETKİLİ BİR YÖNTEM''

Çocuğu bantladıktan sonra ev işlerine başlayan Rudolph, temizlik ve yemek yaparken, "ayak altında dolaşan çocukları böyle bantlamanın etkili bir yöntem olduğunu" söylüyor.

Temizlik Yapabilmek İçin Çocuğunu Duvara Bantlayan Anne Gözaltına Alındı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Temizlik Yapabilmek İçin Çocuğunu Duvara Bantlayan Anne Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement