"Çocuk Parkı Hayvan Barınağı Oldu" Haberine Açıklama - Son Dakika
Yerel

"Çocuk Parkı Hayvan Barınağı Oldu" Haberine Açıklama

"Çocuk Parkı Hayvan Barınağı Oldu" Haberine Açıklama

Batmanın Beşiri İlçesindeki çocuk parkının yola yakın olması nedeniyle kullanılmadığı ve ilçeye yenisinin yapılacağı belirtildi.

25.04.2016 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk parkının ana caddeye bitişik olması büyük tehlike arz ediyor.

Batmana bağlı Beşiri ilçesinde bulunan tek çocuk parkının karayoluna yakın olması ve hayvan sahipleri tarafından kullanılmasına ilişkin haber üzerine Beşiri Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Öztürk, bir açıklama yaptı.

Çocuk parkının bulunduğu alanın tehlike arz ettiğini ifade eden Öztürk, "Çocuk parkının hayvan barınağı olduğuna dair çıkan haber üzerine bu açıklamayı yapmayı hasıl gördük. Doğrusu söz konusu park Beşiri- İkiköprü karayoluna bitişik, sadece bir çocuk kaykayının olması ve özellikle oyun alanının dar olmasıyla mahalle sakinleri parkın kaldırılması yönünde belediyemize talepte bulunmuşlardır. Kimse çocuklarını kaza riski ile parka göndermiyor. Bu sebepten ötürü 100 metre daha ileride mahalle arasında 2 dönüm gibi devasa bir alanda uygun bir çocuk parkı yapmayı uygun gördük. Önümüzdeki günlerde buraya çocuklara yaraşır bir parkı hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Çocuk Parkı Hayvan Barınağı Oldu' Haberine Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement