Çocuklar Ata'larını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Ata'larını Ziyaret Etti

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri’ndeki Masal ve Oyun Odası’na devam eden çocuklar, yılsonu gezilerinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

17.05.2016 11:21

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri'ndeki Masal ve Oyun Odası'na devam eden çocuklar, yılsonu gezilerinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Kadınların banka, alışveriş, kurs gibi kısa süreli işlerini yapabilmeleri için çocuklarını güvenli bir yere bırakmalarına imkan tanıyan Çankaya Belediyesi, Masal ve Oyun Odalarına gelen miniklere farklı etkinlikler de düzenliyor. Karapınar ve Ata Çankaya Evleri'nde Masal ve Oyun Odası'na devam eden minikler, yılsonu gezilerinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Öğretmenlerinin yanı sıra velilerin de yer aldığı gezide, Çankaya Belediyesi'nin dağıttığı Atatürk tişörtleri giyen çocuklar, Aslanlı Yol'dan yürürken hep bir ağızdan 'Onuncu Yıl2 marşını söyledi.

Gezi, miniklerin anıtmezarı ziyaret etmelerinin ardından Atatürk Müzesi'nde yer alan Atatürk'e ait kişisel eşyaları ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'nde yer alan Çanakkale, Sakarya ve Büyük Taarruz canlandırmalarını incelemeleriyle sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Ata'larını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement