Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi

Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi

Samsun’un Bafra ilçesinde “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında 29 Ekim İlkokulu’nda öğrencilere eğitim verildi.

08.05.2014 16:36

Samsun'un Bafra ilçesinde "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında 29 Ekim İlkokulu'nda öğrencilere eğitim verildi.

31 Temmuz 2012 tarih ve 2012/16 Sayılı Başbakanlık Genelgesi'yle yürürlüğe giren "Karayolu Güvenliği Strateji ve Eylem Planı" kapsamında başlatılan projeye Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Diyanet ve Sosyal ve Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nün destek verdiği proje 2016 yılına kadar sürecek.

"Çocuklar İçin Trafik Eğitimi, Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında 29 Ekim İlkokulunda Bafra Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği trafik polisi Ekrem Aktürk tarafından öğrencilere verildi. Okul konferans salonunda "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında verilen eğitimde yolun karşısına geçerken nasıl davranılması ve trafik kuralları hakkında bilgiler görsel ve uygulamalı olarak verildi.

Bafra Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amiri Galip Yavaş, eğitimin Bafra genelinde tüm okullarda her yaştan öğrenciye verileceğini kaydetti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement