Gaziantep Savaş Alanına Döndü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Savaş Alanına Döndü

Gaziantep'te taziye evine giderken polisle çatışan grup sokakları savaş alanına çevirdi. Evinin önündeki bir vatandaş "Yüzü maskeli grup çocuklara parada dağıttı." dedi.

21.09.2014 23:30  Güncelleme: 00:07

Gaziantep'te taziye evine giderken polisle çatışan grup çöp konteynırlarını devirerek geç saatlere kadar polise taş attı. Bazı vatandaşlar ise yüzü maskeli şahısların çocuklara para dağıtarak polisi taşlamalarını istediğini ileri sürdü.
POLİS VATANDAŞLARI UYARDI
Akşam saatlerinde Beybahçe Mahallesi’de toplanarak taziye evine giden bir grup polise taş atarak ara sokaklara kaçtı. Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale eteği grup ara sokaklara kaçarak yeniden toplandı. Ara sokaklara giren sivil polisler vatandaşları uyararak evlerine girmelerini istedi. Savaş alanına dönen sokaklarda polis taş atan yüzü maskeli şahısları yakalamaya çalıştı.
"YÜZÜ MASKELİ ŞAHISLAR ÇOCUKLARA PARA DAĞITTI"

Bu sırada evinin önündeki briketlerin göstericiler tarafından kırılarak polise fırlatıldığını söyleyen bir vatandaş, “Burada yüzü maskeli şahıslar çocuklara para dağıtarak polise taş atmalarını söyledi. Evimizin önündeki briketleri kırarak polise atan yüzü maskeli şahıslar ve çocuklar panzerlerin gelmesiyle ara sokaklara dağıldı” dedi.

Çevik kuvvet ekipleri gece geç saatlere kadar bölgede aldığı güvenlik önlemleri ile toplanmaya çalışan grupları dağıttı.

Gaziantep Savaş Alanına Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Savaş Alanına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AJANLAR: İŞTE AJANLAR İŞ BAŞINDA. ALLAH BELANIZI VERSİN. RAHAT UYKU BIRAKMAZLAR İNSANDA. KAHROLUN EMİ. 49 10 Yanıtla
  • baksen: Ayakta uyuyonuz zaten gece yatsaniz ne cikar sizi makarnacilar hukumetin gundem degistirme politikasi yiyin durun 14 5 Yanıtla
  • metin: çocuklara para dağıtan yüzü maskeli neden alnından vurulmadı. yoksa kışkıtıcı ajan mı. 16 0 Yanıtla
  • koray: hiçmi ibret almazsınız hiçmi bu vatan olmaa biz naparız demezsiniz el insaf yahu 10 1 Yanıtla

Advertisement