Çocuklardan Anlamlı Bir Proje - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan Anlamlı Bir Proje

Topluma ve çevreye duyarlı projelere imza atan Bağcılar Gülbeşeker Anaokulu öğrencileri örnek olmaya devam ediyor.

08.01.2015 11:13

Afrika'da 6 su kuyusu açılmasını sağlayan Bağcılar Gülbeşeker Anaokulu öğrencileri, soğuk kış aylarında zorluk yaşayan kuşları düşünerek "Kuşlar Evsiz Kalmasın" projesini hayata geçirdi. Miniklerin ailelerinin de yardımıyla yaptıkları kuş evleri sahiplerini bekliyor.

Kış şartlarında yaşam mücadelesi veren kuşları unutmayan miniklerin projesini dikkate alan Bağcılar Belediyesi, belirlenen yerlere kuş yuvalarını yerleştirdi.

Afrika'daki çocukları düşünen öğrenciler geçtiğimiz yıl kıtanın değişik bölgelerinde 6 adet su kuyusu açtırdı. Bu kez soğuk geçen kış aylarında kuşlara yardım etmeyi amaçlayan Gülbeşeker Anaokulu öğrencileri hazırladıkları "Kuşlar Evsiz Kalmasın" adlı projeyi hayata geçirdi. Minikler, ailelerinin de yardımıyla değişik renkte süslü kuş evleri hazırladılar. Çevrelerine ve hayvanlara karşı duyarlı davranan çocukların projesine sahip çıkan Bağcılar Belediyesi, belirlenen uygun yerlere kuş evlerini astı. Soğuk kış aylarında zor günler geçiren kuşlar için yuva yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten çocuklar, "Başkanımız Lokman Çağırıcı'nın da yardımıyla projemizi hayata geçirdik. Ailelerimizin de katkısıyla hazırladığımız yuvaları kuşların yoğun olarak yaşadığı yerlere astık. Şimdi kuşların yuvalara yerleşmesini bekliyoruz." diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

"ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

Gülbeşeker Anaokulu öğrencilerini gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutladığını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitime yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti. Çağırıcı, "Çocuklarımız iyilik yapmanın önemini biliyorlar. Çevrelerine duyarlı gençler yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemize katkı sağlayan nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Onlar bizim geleceğimizdir. Yardımlaşma duygusuna sahip, çevresine duyarlı ve büyüklerine saygılı nesil yetiştirmeliyiz. Projelerimizi geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızı da dikkate alarak hazırlıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklardan Anlamlı Bir Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement