Çocukları Elinden Alınan Baba Canına Kıymak İstedi - Son Dakika
Güncel

Çocukları Elinden Alınan Baba Canına Kıymak İstedi

Manisa’da, çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 3 çocuğu elinden alınan baba bir dershanenin 6. katına çıkarak intihara kalkıştı.

13.03.2015 16:43

Manisa'da, çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 3 çocuğu elinden alınan baba bir dershanenin 6. katına çıkarak intihara kalkıştı.

Olay, Şehzadeler ilçesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde bir binada meydana geldi. Salihli ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Tümer'in, çocukların yaşaması için uygun ortam olmadığı gerekçesiyle 3 çocuğu sosyal hizmetler tarafından elinden alındı. Çocuklarına kavuşmak isteyen baba Mehmet Ali Tümer, Şehzadeler ilçesinde bir dershanenin 6. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çocuklarını geri almak istediğini söyleyen baba korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı şişme branda açtı. Vatandaşlar ise acılı babanın intihar girişimini meraklı gözlerle izledi. Polisin uzun süren ikna çalışmalarının ardından baba Mehmet Ali Tümer intihardan vazgeçirildi.

Polis ekipleri tarafından dershane binasından dışarı çıkarılan Mehmet Ali Tümer, "Evladımı alana kadar uğraşacağım. Devlet benim çocuklarımı aldı" dedi. Ambulansa bindirilen Mehmet Ali Tümer kendisinin deli olmadığını vali ile görüşmek istediğini söyledi.

Geçen hafta İHA tarafından yapılan özel bir haberle gündeme gelen Tümer ailesinin 3 çocuğu da, aileleriyle kalmak istediklerini belirtmiş yurtta kalmak istemediklerini söylemişlerdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocukları Elinden Alınan Baba Canına Kıymak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement