Çocukları Elinden Alınınca İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Çocukları Elinden Alınınca İntihar Girişiminde Bulundu

Çocukları Elinden Alınınca İntihar Girişiminde Bulundu

Manisa'da, bir dershanenin beşinci kat balkonuna çıkan M.A.T., Salihli İlçesi'ndeki evinde yapılan incelemede uygun ortam bulunmadığı için 3 çocuğunun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından elinden alındığını söyleyerek, intihar girişiminde bulundu.

13.03.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, bir dershanenin beşinci kat balkonuna çıkan M.A.T., Salihli İlçesi'ndeki evinde yapılan incelemede uygun ortam bulunmadığı için 3 çocuğunun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından elinden alındığını söyleyerek, intihar girişiminde bulundu. M.A.T., polis tarafından güçlükle ikna edilerek indirildi.

Salihli'de yaşayan ve öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında Salihli Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan, 8 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen M.A.T., geçen 18 Aralık'ta beraat etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Salihli İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, beraat eden M.A.T.'nin evinde yaptıkları incemenin ardından, uygun ortam olmadığı gerekçesiyle üç çocuğunu elinden aldı. Çocuklarının elinden alınmasına sinirlenen M.A.T., bugün öğlen saatlerinde, Manisa merkezdeki Şehzadeler İlçesi, Seyfettinbey Caddesi'ndeki bir dersanenin beşinci katına çıkıp, "Çocuklarımı geri istiyorum" diye bağırmaya başladı. Çevredekiler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Demir korkuluklardan sarkarak yürekleri ağza getiren M.A.T.'nin atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri hava yastığı açtı. Polis, 15 dakikalık çaba sonucunda M.A.T.'yi balkondan inmeye ikna etti. M.A.T, güçlükle ambulansa bindirilerek, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. M.A.T.'nin hastanedeki muayenesinin ardından Karaköy Polis Merkezi'ne getirildi. İfadesinin ardından serbest bırakıldı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukları Elinden Alınınca İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement