Çocuklarını Korumak İçin Kendisini Siper Etti - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Korumak İçin Kendisini Siper Etti

Çocuklarını Korumak İçin Kendisini Siper Etti

Bedir ALTUNOKKARS, (DHA) - KARS'ta bir işyeri önünde dün çıkan silahlı çatışmada kurşunların hedefi olarak ölen 50 yaşındaki Naci Yılmaz'ın kendini çocuklarına siper ettiği belirlendi.

09.09.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedir ALTUNOKKARS, (DHA) - KARS'ta bir işyeri önünde dün çıkan silahlı çatışmada kurşunların hedefi olarak ölen 50 yaşındaki Naci Yılmaz'ın kendini çocuklarına siper ettiği belirlendi.

Naci Yılmaz, 10 yıl öncesine kadar İstanbul'da Çin lokantasında aşçı olarak çalıştı. Oradan Bursa'ya geçti ve sanayide lokantacılık yaptı. 10 yıl önce de Kars'a gelerek Suna Yıldız ile evlendi. Bu evlilikten 1'i kız 1'i erkek 2 çocukları oldu. Ailesinin geçimini aşçılıkla sağlayan Yılmaz, çeşitli işyerlerinde mesleğine devam etti. Maddi durumu çok iyi olmadığından dolayı da olayın yaşandığı Gazi Ahmet muhtar Paşa (GAMP) Caddesinde verdiği akrabalarının temin ettiği bir evde ikamet ediyordu.

Evin tek erkek çocuğu olan 3 kız kardeşi bulunan Yılmaz, zaman zaman da ailesiyle birlikte Arpaçay'ın Güvercin Köyü'ne gidip- geliyordu. Son olarak da olaydan 1 gün önce köyden gelerek çocuklarının kırtasiye malzemelerini almak için olayın yaşandığı işyerine gittiler. 54 TL'lik alış-veriş ettiklerinde cebinde parası yetmeyince eşi Suna'yı eve gönderdi. Eşi de olaydan birkaç dakika önce kırtasiyeden ayrılıp eve para getirmeye gitti. O sırada kurşunlar peş peşe patlamaya başlayınca 50 yaşındaki Naci Yılmaz eğilerek çocuklarına kendini siper etti. Çocuklarını kurşunlardan koruyan Naci Yılmaz bu sırada boynuna isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Kurşun seslerini duyan eşi de telaşla kırtasiyenin olduğu yere gelince eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Suna Yılmaz'ın feryatları yürekleri dağladı.

Naci Yılmaz'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Arpaçay İlçesi'ne bağlı Güvercin Köyü'nde toprağa verilecek.

Yılmaz'ın 9 yaşındaki Aylin ve 7 yaşındaki Yusuf adlı 2 çocuğu bulunuyor. Çocuklar Atatürk İlkokulunda eğitim görüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklarını Korumak İçin Kendisini Siper Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement