Şanlıurfa'da Çöl Sıcakları Tuvalete Klima Taktırdı - Son Dakika
Kültür Sanat

Şanlıurfa'da Çöl Sıcakları Tuvalete Klima Taktırdı

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden Şanlıurfa'da, hava sıcaklığının 40 dereceye kadar ulaşması üzerine serin olması amacıyla umumi tuvalete klima takıldı.

17.07.2014 11:26  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden Şanlıurfa'da, hava sıcaklığının 40 dereceye kadar ulaşması üzerine serin olması amacıyla umumi tuvalete klima takıldı.

Kent merkezindeki Hasan Paşa Çarşı'nda hizmet veren umumi tuvaleti kullanan vatandaşlar, kavurucu sıcaklığın yaşandığı kentte karşılaştıkları klimalı ortamın şaşkınlığını ve serinliğini yaşıyor.

Hasan Paşa Cami Derneği Başkanı Hüseyin Çadırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce bağışlarla yaptıkları tuvalete bu yıl sıcakların artması üzerine taktıkları klimalardan vatandaşların memnun kaldığını söyledi.

İnsanların en iyi hizmete layık olduğunu belirten Çadırcı, kötü durumda olan tuvaleti 70 bin liraya yakın maliyetle bir süre bakımdan geçirerek kadınlar bölümü de dahil 4 klima taktıklarını ifade etti.

Klimalı tuvaletin Türkiye'de eşi ve benzerinin bulunmadığını iddia eden Çadırcı, "Vatandaşlarımızın nezih ve serin bir ortamda ihtiyaçlarını gidermesini istiyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz de burayı temiz ve iyi şekilde kullanmaları" dedi.

Umumi tuvaletin yapılmasına öncülük eden Konfeksiyoncular Odası Başkanı Nuri Kömürcü de Şanlıurfa'da son yılların en yüksek sıcaklığını yaşadığını anımsatarak, ramazanda vatandaşlardan hayır duası aldıklarını ifade etti.

Serin ve temiz tuvaleti kullanan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdi.

Şanlıurfa\'da Çöl Sıcakları Tuvalete Klima Taktırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Şanlıurfa'da Çöl Sıcakları Tuvalete Klima Taktırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement