Çorba" Cinayetinin Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çorba" Cinayetinin Katil Zanlısı Tutuklandı

Bakırköy'de, dün sabaha karşı, içtiği çorbanın parasının başkası tarafından ödenmesine kızan ve tabancayla 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan İdris Alakuş tutuklanarak cezaevine konuldu.

25.04.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'de, dün sabaha karşı, içtiği çorbanın parasının başkası tarafından ödenmesine kızan ve tabancayla 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan İdris Alakuş tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen İdris Alakuş ile olay sırasında yanında olduğu belirtilen Savcı Karabulut, savcıya ifade verdi. Karabulut, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, katil zanlısı İdris Alakuş tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Alakuş'un tutuklanmasına karar verdi.

İdris Alakuş Metris Cezaevi'ne gönderildi.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ?

Olay, dün saat 05.00 sıralarında Bakırköy'de meydana geldi. Saat 04.00 sıralarında restorana arkadaşı Savcı Karabulut

ile gelen İdris Alakuş çorba içtikten sonra masadan kalkmaya hazırlanıyordu. Bu sırada restorana, iddiaya göre, kumar borcu yüzünden kavgalı olduğu Hasan Erdem, Kazım Ünlütürk ve Adem Canbolat geldi. Ünlütürk ve Canbolat başka masaya otururken, Hasan Erdem, Alakuş'un masasına oturdu. Alakuş hesabı istedi. Ancak Erdem hesabı ödediğini söyledi. Duruma sinirlenen Alakuş, cebinden çıkardığı parayı garsona uzattı. Garson parayı almayınca, Alakuş, Erdem ile tartıştı. Alakuş parayı garsona verdikten sonra restorandan ayrıldı.

15 dakika sonra silahla restorana giren Alakuş, silahını çıkarıp Erdem, Ünlütürk ve Canbolat'ı bulunduğu masaya ateş etmeye başladı. 3 kişi yere yığılırken, Alakuş kaçtı. Hastaneye kaldırılan Hasan Erdem ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Katil zanlısı, 8 saat sonra yakalandı ve pişman olduğunu söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorba' Cinayetinin Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement