Çorlu'da Alt Yapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Alt Yapı Çalışmaları

İlçeye yapılacak olan 33 metre uzunluğunda ve 200 bin liraya ihale edilen kanalizasyon alt yapısının temeli atıldı.

08.10.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu'da İlçeye yapılacak olan 33 metre uzunluğunda ve 200 bin liraya ihale edilen kanalizasyon alt yapısının temeli atıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Nusratiye Mahallesi'nde düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada,  siyasete malzeme konusu olan alt yapı çalışmasını 20 günde çözeceklerini dile getirdi.

Tekirdağ'ın 11 ilçesi ve mahalleledi ile 257 köyünde bu tarz konularda sorunlar olduğunu aktaran Albayrak, belli bir program çerçevesinde bu sıkıntıları çözeceklerini sözlerine ekledi.

Tekirdağ Su Kanalizasyon İşletmeleri (TESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ise yaklaşık bin 200 aboneye hizmet verecek şekilde planlanmış olan kanalizasyon çalışmalarının yatırım maliyetinin 200 bin lira olduğunu kaydetti.

Yüklenici firmanın 20 gün sonunda yapıyı teslim edeceğini belirten Orta, ana hatları beton boru olan bin 33 metrelik hattın parsel bağlantılarını da yaparak sistemi tamamlayacaklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından kanalizasyon alt yapısının ilk temeli Albayrak, Orta ve yüklenici firma temsilcileri tarafından atıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Alt Yapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement