Çorlu?da Çiftlik Evine Kaçak İçki Baskını - Son Dakika
Güncel

Çorlu?da Çiftlik Evine Kaçak İçki Baskını

Çorlu?da Çiftlik Evine Kaçak İçki Baskını

Çorlu'da çiftlik evine kaçak içki baskını Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde hayvan çiftliğine yapılan baskında 2 ton kaçak içki ele geçirildi.

06.11.2015 05:09

Çorlu'da çiftlik evine kaçak içki baskını

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde hayvan çiftliğine yapılan baskında 2 ton kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Çorlu'ya bağlı Türkgücü Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde kaçak içki imal edildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Mahkeme kararıyla çiftliğe baskın yapan polis ekipleri satışa hazır 5 litrelik şişelere doldurulmuş kaçak içki ele geçirdi. Çiftlikte yapılan detaylı aramada ise 2 ton kaçak içki daha bulundu. Ele geçirilen kaçak içkiler imha edilmek üzere Çorlu Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak çiftlik sahibi Sabit M., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Çorlu'da daha önceki gün baskın yapılan 2 evde de yaklaşık 2 ton 500 litre kaçak içki daha ele geçirilmişti. Kaçak içkilere yönelik başlatılan soruşturmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu?da Çiftlik Evine Kaçak İçki Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement