Çorlu'da Eğitim Camiası İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Eğitim Camiası İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Çorlu’da görevli eğitim çalışanları bir araya geldi.

16.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Çorlu'da görevli eğitim çalışanları bir araya geldi.

Çorlu Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şakir Başkavak, Reşat Uçak, Eşref Hızlı,müdürlükte görevli tüm eğitim çalışanları ve aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü, iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı tüm İslam alemine hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan ayında sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Bundan dolayı davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ayını bir kez daha birlikte yaşamanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği, yoksulların hatırlandığı, dargınlıkların sona erdiği aydır. Ramazanınız mübarek olsun, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Müdür Güçlü'nün açıklamalarının ardından sıcak ve samimi ortamda geçen iftar yemeğine katılanlar keyifli bir gece yaşadı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Eğitim Camiası İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement