Çorlu'da Kahveciler Hijyen Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Kahveciler Hijyen Belgelerini Aldı

Çorlu\'da Kahveciler Hijyen Belgelerini Aldı

Çorlu Kahveciler Odası, 4 Mayıs tarihinde başlatmış olduğu hijyen eğitimi kurslarını başarıyla tamamlayan üyelerine hijyen eğitimi sertifikalarını teslim etti.

19.07.2014 13:32  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Kahveciler Odası, 4 Mayıs tarihinde başlatmış olduğu hijyen eğitimi kurslarını başarıyla tamamlayan üyelerine hijyen eğitimi sertifikalarını teslim etti.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi ve Kahveciler Odası iş birliği ile düzenlenen hijyen eğitimi kursları sona erdi. Hijyen eğitimi kurslarının sona ermesi ile farklı tarihlerde yapılan hijyen eğitimi sınavlarından başarıyla geçen Çorlu Kahveciler Odası üyelerine hijyen eğitimi sertifikaları verildi.

Çorlu Kahveciler odasından 503 erkek, 122 bayan üyenin hijyen eğitimi sertifikalarını aldığını belirten Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, "Çorlu Kahveciler Odası olarak yeni hijyen eğitimi kurslarına çok önem verdik. Hijyen eğitimi ile sağlıklı bir yaşam ve üretim için üyelerimizin büyük ölçüde bilgilendiğini düşünüyorum. Kurslarımıza özverili çalışmaları ile katılan üyelerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Kahveciler Hijyen Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement