Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu\'dan Kısa Kısa

Yol yapım çalışmaları sürüyor.

15.09.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklardaki kaldırımları yeniliyor.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Melih Yamaç, yaptığı açıklamada, yaya yolu olan kaldırımlara park edilen motorlu taşıtların verdiği zararın önüne geçilmesi için kaldırım kenarlarına metal dubalar monte ettiklerini söyledi.

Yapılan çalışma sayesinde kaldırımların gerçek amacına uygun olarak kullanılmasının sağlandığını ifade eden Yamaç, "Kilit taşıyla kaplanan sokaklara toplam bin 653 metal duba monte edildi" dedi.

Yamaç, aynı çalışmanın ihtiyaç duyulan bölgelerde de devam edeceğini kaydetti.

Polis Emeklileri Derneği yeni binasına taşındı

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorlu Şubesi, yeni binasına taşındı.

Derneğin Genel Başkanı Mustafa Acar, Tonguçlar Meydanı'ndaki bir iş merkezindeki şubenin açılışının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yerine taşınan derneğin emekli polislere hizmet edeceğini belirtti.

Derneklerinin kamu yararına çalıştığını ve emekli polislere hizmet ettiğini ifade eden Acar, "Çorlu'nun çok büyük ve önemli bir yer. Burada derneğimize yakışır bir şube binasına kavuştuk. Yeni binamıza emekli polislerin yanı sıra sivil vatandaşlar da gelebilecek. Ülke genelinde 39 şubemiz var ve derneğimize 15 binin üzerinde emekli personel üye" diye konuştu.

Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk ise emekli polislerin isteklerine göre çalışmalarına hız kazandıracaklarını kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement