Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi işbirliğiyle "Mutlu Olmanın Yolları" konulu konferans düzenlendi.

17.05.2015 16:10

Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi işbirliğiyle "Mutlu Olmanın Yolları" konulu konferans düzenlendi.

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda düzenlenen konferansta, düzenlenen konferansa emekli binbaşı Asım Yekeler konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Öküzcü, Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Onursal Başkanı Suat Yaşa, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Yaşlılar Derneği Başkanı İsmet Orta ve çok sayıda engelli vatandaş da hazır bulundu.

Konferansın sonunda Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, konuşmacı Asım Yekeler'e plaket takdim etti.

Çorlu'da yaya geçit çizgileri yenileniyor

Çorlu'da yaya geçidinde bulunan çizgiler Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileniyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan güzergahların, muhtelif kavşakların ve okul bölgelerindeki yaya geçitlerinin boyanmak suretiyle yenilendiğini belirtti.

Kış şartlarında deforme olan çizgilerin halkın güvenli geçişini sağlamak adına yenilenmesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını aktaran Baysan, yaz ayları içerisinde benzer çalışmaları yapmaya devam edeceklerini, halktan gelen istek, şilayet ve beklentilerin sırasıyla hayata geçirileceğini kaydetti.

Çorlu'da emlak ve çevre temizlik vergi ödemeleri

Çorlu'da 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinin 1 Haziran mesai bitiminde sona ereceği bildirildi.

Çorlu Belediye Başkan yardımcısı Serhad Çatalkaya, yaptığı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergisi tahsilatlarının belediye hizmet binasındaki veznelerde yapıldığını söyledi.

Ödemelerin ayrıca sicil numarasıyla belediyenin kurumsal internet sitesi üzerinden sanal pos uygulaması kullanılarak kredi kartıyla da yapılabildiğini kaydeden Çatalkaya, "Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler" dedi.

Belediye veznelerinin 30-31 Mayıs tarihlerinde hafta sonu da vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Çatalkaya, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement